• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Natuur
  • (3)
    Cursus-Workshop

Liefdevolle wandeling vrouwen en rouw

zaterdag 5 juni 13:00 t/m 16:30 uur

Foto: Erna Schuppert Pas

Liefdevolle wandeling, vrouwen en rouw.

Vrouwen met die kennis hebben gemaakt met rouw weten dat je energie nodig hebt om rouw te kunnen overleven. Vaak is een aanmoediging of uitdaging een goede motivatie om hierin de eerste stap te zetten.

Natuur, buiten zijn en wandelen geven energie en afleiding.

Misschien heb je niet de kracht om alleen naar buiten te gaan voor een wandeling, of wil je liever samen wandelen maar vindt je niet het juiste wandelmaatje.

Ik nodig je uit om op pad te gaan met een aantal vrouwen die jou gevoelens herkennen doordat ze een dierbare geliefde hebben moeten loslaten.

We gaan op oeroude grond in Twente wandelen om kracht en energie te ontvangen. De verbondenheid met deze plek waar lang geleden onze voorouders hebben geleefd, liefgehad en hebben moeten laten gaan. Hun zoon, dochter, moeder of partner. De cirkel van het leven gaat steeds door.

Tijdens deze wandeling worden toepassende verhalen en troostende gedichten gelezen midden in de natuur. Ten volle zijn we ons bewust van de schoonheid die ons omringd en die ons helpt in moeilijke en verdrietige tijden.

We beginnen de middag met een korte kennismaken tijdens een gezamenlijke lunch. Daarna gaan we wandelen en horen we liefdevolle teksten. Er is ruimte voor bezinning en om je gevoelens te delen als je dit wilt. Tegen het einde van de wandeling wacht ons een verrassing om samen te beleven.

Ben jij een vrouw met rouw en wil je meewandelen in stilte of in een zacht gesprek met een andere vrouw dan ben je van harte welkom.

Zaterdagmiddag 5 juni om 13 uur kennismaking met lunch. Daarna wandelen we in een tempo dat voor iedereen goed voelt en rond 16.30 uur zijn we terug bij het beginpunt.

Ontmoetingen met andere vrouwen, een heerlijke lunch, prachtige teksten en een mooie wandeling, jou bijdrage hiervoor is een vrije gift tussen € 20 en € 30. Er is plek voor maximaal 4 vrouwen.

Een gedeelte van jou gift komt terug in de Cirkel van troost zodat er een vrouw mee kan wandelen voor wie dit waardevol is maar het geld niet heeft.

Vrouwen helpen elkaar om een stukje verder te komen in de rouw.

Meld je aan door een WhatsApp te sturen of te bellen 06-10981630. Mailen mag ook liefdevolleafscheidsfotografie@gmail.com

Ik ben levenseinde-/rouwdoula en heb kennis over rouw en wat dit met een mens doet.

Liefdevolle Groet

Erna Schuppert Pas


deel deze activiteit

Locatie

Informatieboerderij 'n Witten
Markelo
Borkeldweg 17
7475rv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden