• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement

Open dag bij Bouwmensen Rijssen

donderdag 8 april 14:00 t/m 20:00 uur

Foto: Sven Scholten

RIJSSEN – Een keuze maken voor een vervolgopleiding is lastig in deze tijd. Je wilt toch graag zien en ervaren wat een opleiding inhoudt. Daarom is het op donderdag 8 april open huis bij Bouwmensen Rijssen aan de Reggesingel 52 van 14:00 tot 20:00 uur. Uiteraard houdt men rekening met de coronamaatregelen.

Kennismaken met Bouwmensen werkt het beste als je langskomt op de open dag en met eigen ogen ons opleidingscentrum komt bekijken. Zo kun je ervaren hoe het is om een opleiding bij Bouwmensen te volgen. Er zijn docenten en leerlingen die hun praktijkervaring delen, er worden video’s getoond en we vertellen je alles over de opleiding. Uiteraard kun je al je vragen stellen over onze opleidingen timmeren, metselen en de opleidingen voor de timmerindustrie (BBL-niveau 2 of 3).

Ben jij gemaakt voor de bouw? Verdien geld en haal je mbo-diploma met Bouwmensen! Bouwmensen werkt samen met het ROC van Twente en het bedrijfsleven. De komende jaren heeft de branche heel veel vakmensen nodig, ze staan dus te springen om nieuw bouwtalent.

Coronaproof

Men doet alles op gepaste afstand en leidt je individueel rond. Dat vergt wat planning. Daarom graag eerst even aanmelden via info@bouwmensen-rijssen.nl of via 0548-517 595.


deel deze activiteit

Locatie

Bouwgilde
Rijssen
Reggesingel 52Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden