• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement

Liefdevolle Energie Wandeling voor vrouwen in rouw

vrijdag 23 april 13:00 t/m 16:30 uur

Foto: Erna Schuppert Pas

Vrouwen in rouw weten dat je energie nodig hebt om rouw te kunnen overleven. Vaak is een aanmoediging of uitdaging een goede motivatie om hierin de eerste stap te zetten.

Natuur, buiten zijn en wandelen geven energie en afleiding. Misschien heb je niet de kracht om alleen naar buiten te gaan voor een wandeling, of wil je liever samen wandelen maar vindt je niet het juiste wandelmaatje.

Erna Schuppert Pas nodigt je uit om op pad te gaan met een aantal vrouwen die jouw gevoelens herkennen doordat ze een dierbare geliefde hebben moeten loslaten. Zij is levenseinde-/rouwdoula en heeft kennis over rouw en wat dit met een mens doet.

“We gaan op oeroude grond in Twente wandelen om kracht en energie te ontvangen. De verbondenheid met deze plek waar lang geleden onze voorouders hebben geleefd, liefgehad en hebben moeten laten gaan. Hun zoon, dochter, moeder of partner. De cirkel van het leven gaat steeds door,” zegt Erna. 

Tijdens deze Liefdevolle Energie Wandeling worden toepassende verhalen en troostende gedichten gelezen midden in de natuur. “Ten volle zijn we ons bewust van de schoonheid die ons omringd en die ons helpt in moeilijke en verdrietige tijden. We beginnen de middag met een korte kennismaken tijdens een gezamenlijke lunch. Daarna gaan we wandelen en horen we liefdevolle teksten. Er is ruimte om je gevoelens te delen als je dit wilt. Tegen het einde van de wandeling wacht ons een verrassing om samen te beleven.”

Ben jij een vrouw in rouw en wil je meewandelen in stilte of in een zacht gesprek met een andere vrouw dan ben je van harte welkom.

Vrijdag 23 april om 13.00 uur kennismaking met lunch. Daarna wandelt men in een tempo dat voor iedereen goed voelt en rond 16.30 uur is men terug bij het beginpunt.

Ontmoetingen met andere vrouwen, een heerlijke lunch, prachtige teksten en een mooie wandeling. Jouw bijdrage hiervoor is een vrije gift tussen € 20 en € 30.

Aanmelden door een WhatsApp te sturen of te bellen: 06-10981630. Mailen mag ook: liefdevolleafscheidsfotografie@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

speelveld
Klaaswaal
ZwanebloempadHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden