• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement

Wat is Liefdevolle Afscheidsfotografie?

vrijdag 16 april 10:00 t/m 14:00 uur

Foto: Erna Schuppert Pas

Wat is Liefdevolle Afscheidsfotografie? Deze vraag stellen mensen vaak aan Erna Schuppert Pas als ze horen dat ze afscheidsfotograaf is.

“Willen jullie ook weten waarom ik afscheidsfotograaf ben, wat dit is en wat ik voor jullie kan betekenen? Kom dan naar de gratis introductie die ik 16 april houdt over afscheid en fotografie.”

Met tastbare voorbeelden en in een intieme setting informeert ze over de steun en troost van fotografie bij een afscheid.

“In ons leven nemen we afscheid bij een overlijden maar daarnaast nemen we veel vaker afscheid, soms zijn we ons daarvan niet bewust. Tijdens mijn vernieuwende inzichten neem ik jullie mee in de diverse vormen van afscheid en de mogelijkheden om hiervan een liefdevolle herinnering te maken.”

Men is van harte welkom op vrijdag 16 aril vanaf 10.00 tot en met 14.00 uur. De tijdsduur per sessie is ongeveer één uur. De toegang is gratis en de koffie of thee staat klaar.

In verband met de coronamaatregelen is het verstandig om van tevoren door te geven hoe laat jullie komen en met hoeveel personen.

Bellen: 06-10981630 of liefdevolleafscheidsfotografie@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

Liefdevolle Afscheidsfotografie
Rijssen
Zilvermeeuw 5
7463ae


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden